Carne super proaspata de purcel,

ajunsa rapid si in conditii de temperatura controlata la usa ta direct de la fermier

Stim ca pana acum erai obisnuit sa cumperi si sa alegi carnea din supermarket sau macelarie. Asta insemna sa te deplasezi pana acolo. Dar stii cat de proaspata este ? Sau de unde provine? Multe semne de intrebare .

Meat Box este certitudine, timp economisit si gust autentic de carne de purcel. Cum? Carnea este super proaspata si ajunge de la ferma la usa ta (timp castigat pentru tine), in conditii optime. Originea si calitatea sunt atestate de Certificatul de Calitate si Trasabilitate care insoteste coletul. Cutia Meat Box are carne deja portionata, numai buna de pus in oala (sau tigaie, sau tava); ce nu folosesti imediat, pui la congelator pentru alta zi. Va ramane la fel de sigura, gustoasa si la indemana. Afla mai multe despre acest concept unic si incearca Meat Box,suntem siguri ca vei reveni.

 Carne Proaspata


Crestem numai purcei de origine controlata, in cele mai bune conditii de bunastare, sub atenta supraveghere a personalului calificat. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta transportului. Livram cutiile Meat Box in masini frigorifice,autorizate, in care este mentinuta constant o temperatura scazuta necesara pentru a livra carnea proaspata. Portiile de carne din cutie sunt ambalate separat, in pungi vidate.

 Carne cu gust


Meat Box ajunge la tine acasa direct de la ferma in maxim 3 zile, in conditii optime de temperatura, strict controlata. Purceii sunt crescuti in conditii de bunastare superioars (spatiu, apa, lumina, hrana, zona uscata, temperatura, umiditate). Hrana, certificata la randul ei, este un mix de cereale autohtone (porumb, orz, grau) atent dozate de specialisti pentru a oferi nutrientii necesari. Purceii sunt tineri, crescuti in ritm natural, in conditii de bunastare impuse de standardele Uniunii Europene. Fermele sunt complet automatizate, dotate cu senzori, astfel purceii sunt atent monitorizati zilnic. Toate acestea sunt motive pentru a oferi un gust autentic tuturor pachetelor.

 Castigi timp


Iti oferim carne portionata si ambalata in pungi vidate. Poti inlocui astfel plimbarile la hyper-market, gatind alaturi de familia sau prietenii tai. Chiar si o ora castigata conteaza, adica tocmai timpul pe care il petrecem in magazine cautand ingredientele pentru pranz sau cina. Meat Box iti face cadou acest timp; carnea ajunge la tine direct, gata portionata. Plimbarea la magazin o inlocuiesti cu timpul in compania celor dragi, pregatind si savurand reteta preferata cu carne proaspata de purcel.

 Economisesti bani


Prin eliminarea intermediarilor si a costurilor de depozitare si transport a carnii, vei economisi bani la fiecare pachet Meat Box cumparat. Drumul clasic al carnii de la ferma la magazin presupune o serie de intermediari pentru depozitarea, pregatirea si transportul carnii. Aceasta, desigur, inseamna costuri adaugate pe care tot tu le platesti in pretul final. Faptul ca noi suntem, in acelasi timp, consumatori si producatori ne ajuta sa intelegem implicatiile unui astfel de mecanism asupra pretului final. De ce nu s-ar putea si altfel ? Am gasit solutia pentru ca tu sa primesti carne proaspata de calitate cumparand direct de la noi,fermieri.

 Stii ce mananci


Fiecare pachet vine insotit de Certificat de Calitate si Trasabilitate. Acesta prezinta toate informatiile referitoare la parcursul carnii pana la tine. Increderea este foarte importanta pentru noi. Faptul ca vei cumpara direct de la noi ne responsabilizeaza si ne motiveaza in plus sa fim transparenti in tot ceea ce facem. Fermele noastre sunt amenajate conform reglementarilor europene si urmarim cu strictete toate procedurile impuse de legile si standardele de calitate din Romania si UE. Vrem sa stii totul despre carnea pe care o primesti de la noi. De aceea iti punem la dispozitie aceste informatii in Certificatul de Calitate si Trasabilitate. Daca vrei sa afli mai multe, te asteptam in vizita in fermele din Fagaras sau Braila.

 Incurajezi economia locala


Cumparand acest pachet vei incuraja fermierii din Romania. Banii tai vor sustine locuri de munca in tara ta! Carnea de purcel din Meat Box provine din trei ferme romanesti din judetele Braila si Fagaras. Hrana este, de asemenea, produsa in Romania din cereale cultivate la noi in tara. Dorim astfel sa incurajam un sistem de economie locala in care ne sustinem reciproc si incurajam dezvoltarea aici, la noi in tara. Cu cat reusim sa incurajam astfel de initiative, cu atat vor fi create mai multe locuri de munca in Romania si va putea creste nivelul general de bunastare.